Тази статия-обзор ще е първата от цяла серия подобни, в които ще ви запознаваме с ресторанти подходящи и удобни за провеждане на сватбени тържества. В някои от тях ще сме организирали сватби, други ще са ни препоръчани или ще имаме личен опит по други поводи. Ще се радваме да чуем и вашето мнение за различните локации, както и за Инанна рейтингът.

В парк-хотел Москва има три ресторанта, в които може да се проведе сватбено тържество – Москва, Зимна градина и Панорама. Панорамата е най-добрият избор за провеждане на сватбено тържество ако броят на гостите ви е около 100. Ето и нашите впечатления и оценки за ресторант Панорама:

♥  Местоположение: Инанна рейтинг 10/10 –  Изключително удобен от логистична гледна точка. На 10 минути с кола от центъра, близо до Семинарията (най-добрата църква в София за сключване на църковен брак според нас ). Има трамвай, автобус и метро на 3 минути пеша от хотела в случай, че тържеството е интересно като коледен концерт на Веселин Маринов и сте решили да си тръгнете по-рано, за  да не давате пари за такси.

♥ Интериор: Инанна рейтинг 5/10 – Както в целия  хотел, така и в ресторанта се усеща остатъчен полъх на добрия стар соц. Именно от онова време са и столовете – не най-красивите, но много удобни. Червеният мокет и кафявите стени свеждат възможните цветове за украса до минимум. Сравнително голям дансинг, стратегическо разположение на мястото за DJ-я. Като за  ресторант на последния етаж, таванът определено е нисък. Големите прозорци и страхотната гледка към цяла София отчасти компенсират изброените недостатъци, но поради факта, че ресторантът не може да се ползва без украса даваме сравнително нисък рейтинг за интериор.

Обслужване: Инанна рейтинг 8/10 – Управителят, г-н Иван Зафиров, е много отзивчив и кооперативен. Сервитьорите са отдавна в бранша. През ръцете им са минали много мероприятия и могат да предоставят качествено и бързо обслужване.

♥ Качество на храната: Инанна рейтинг 8/10 За да компенсираме високите оценки, все към нещо трябва да бъдем малко по-критични. Но това няма как да са ястията. Готвачите в ресторанта очевкусно си разбират от работата. Опитвали сме и обедното им меню.

♥ Съотношение количество /качество / цена: Инанна рейтинг 9/10  – По наше скромно мнение, на фона на пазара на ресторантите за сватби, Панорамата със сигурност е в челните места по този показател, въпреки забележките ни към менюта им за новият сезон.

Общ Инанна рейтинг- 40/50

Бихме ли избрали ресторант Панорама за нашата сватба?

  • Тя – Не
  • Той – Да