След като направихме обзор на звездните сватби на 2012, време е да видим кои знаменитости ще вземат да се вземат през 2013г.

Звезди

След  като почти година и половина е сгодена, Елизабет Хърли се очаква да се мине под венчило с легендарното лошо момче на австралийския крикет Шон Уорн . Трите деца на бившият вице-капитан на Австралийския национален отбор по крикет ще случат на мащеха. А за всички останали- нещо избрано от умопомрачителната  Лиз.

 Кийра Найтли, още една престъпно красива британка, след като измина трудния път от „Mалката Падме“, през „Наистина Любов“, до най-знатната “пиратка“ на Карибите е на път да свие гнездо с Джеймс Райтън, кибордист в лондонската банда Клаксънс. Сватбата е планирана за лятото, а дотогова трябва да изслушате толкова парчета на Клаксоните, колкото и филми с все-още-госпожица Найтли сте гледали.

 Упс, тя ще го направи отново. Да, Бритни Спиърс ще се омъжи за почти трети път. Първо беше “малко“ (за 55 часа) омъжена за приятеля си от детинство Джейсън Тайлър, след това на два пъти беше “малко бременна“ от втория си мъж – танцьорът Кевин Федерлайн, от когото роди двама сина, сега трети поред и надяваме се последен е агента на певицата Джейсън Трауик.


 Джъстин Теру ще бъде вторият съпруг на Дженифър Анистън след Брад Пит. Определено е регрес, но над Пит е само Клуни, а той не си и помисля за брак. Остава да видим дали сватбата ще бъде на 10.08 (рождения ден на актьора), дали ще бъде в Мексико и дали ще присъства екс-свекървата на звездата от Приятели, както говорят злите езици.

 И сега аплодисменти за най-чакана тази сватба тази година- г-н и г-жа Смит. Да главните герои от едноимения филм, Брад Пит и Анджелина Джоли са на път да си кажат “Да“. Определено не вярваме на слуховете за тайната им сватба около Коледа на Карибите, както и че ще осиновят румънче, надявайки се да размислят в полза на някое негово южно съседче. Очакваме грандизоно събитие, отразявано от поне три телевизии и 6 списания. Предвид големия брой деца в семейството недостиг на малки шафери няма да има.

 

 

Принцове и принцеси

И тази година ще има сватби на част от малкото останали принцове и принцеси. Шведксата принцеса Маделийн и Люксембурксия принц Феликс се очаква да минат под венчило през 2013. А вие дами не забравяйте, че всички сте принцеси, само размерът на короните ви е различен.

Българската следа

 Миналата година сред най-коментираните сватби бяха тази на Валери Божинов и Николета Лозанова, тази на Ивайло Захариев и приятелката му Миряна, заедно със сватбата на отскоро режисьора Ники Илиев и актрисата Саня Борисова.  Но колкото и да са ни любими, нашите звезди си остават за местна употреба. И който и да се ожени тази година, едва ли ще раздвижи жълтите страници на медиите по-силно от слуха за връзката  между най-добрия български тенесист Григор Димитров и руската дива Мария Шарапова.