Какво е сватбена агенция?

В сватбената агенция работят хора, които имат опит в планирането и управлението на сватбени събития и всички детайли свързани с това като избор на място, бюджет, план, детайли от подготовката, преговори с доставчици на услуги и т.н.  Сватбените агенти трябва да са изобретателни, внимателни, отдадени на това, което правят, с отношение и внимание към детайла.

Защо ми е необходима сватбена агенция?

Опитен професионалист ще ви помогне да планирате всеки детайл от сватбата, така както сте си го представяли и тъй като той/тя няма да е емоционално свързан със събитието, ще контролира бюджета ви, ще внася сигурност и трезва преценка в дискусиите около сватбата и не на последно място, ще освободи време за вас и половинката ви да се насладите на подготовката и сватбения ден.

Мога ли да си позволя сватбена агенция?

Сватбеният агент ще ви помогне да получите най-добрите възможни услуги, съобразени с размера на вашия бюджет. Това води до директни спестявания. Агентът ще ви помогне в преговорите с различни доставчици, които ще са необходими за сватбения ден като ресторант, фотограф, служител, който да извърши изнесена церемония и т.н. По този начин ще получите най-високото качество, което можете да си позволите. Таксата на агенцията ще бъде компенсирана от спестяванията, които ще направите ако имате безпристастен професионалист, който да управлява бюджета ви и да преговаря от ваше име.

Защо сте избрали името Инанна?

Инанна е името на шумерската богиня на любовта и плодородието. Харесва ни как звучи и ни харесва какво означава – смятаме, че богиня, която отговаря за това хората да се обичат и възпроизвеждат :) е достойна да бъде кръстница на сватбена агенция.

Инанна или Инана?

Името на богинята на английски е Inanna и за това ние решихме и на български да бъде Инанна. Някъде се изписва и Inana, следователно на български би било Инана, но избрахме двойното „н“, тъй като ни се стори по-благозвучно.

Годеникът ми иска да правя всички сватбени избори

Планирането на сватбата е добра отправна точка за компромисите, които ще е необходимо да правите в брачния си живот. Ние можем да помогнем в насърчаването всеки от двойката да вземе необходимото участие в сватбеното планиране. Можем да вземем заедно решение за различните аспекти от сватбата, които ще са подходящи за крайната дума на булката – напр. украса, рокля, бижута, както и темите, за които ще е добре да се посъветваме с бъдещия съпруг – напр. основни цветове за сватбата (младоженежът обикновено слага вратовръзка с основния цвят и е важно да го харесва), избор на автомобил, меню за ресторанта и др.

Не обичам да преговарям

Сватбеното тържество е свързано с емоции и различните доставчици на сватбени услуги използват това, за да поискат по-високи цени. Ние от сватбена агенция Инанна имаме опит в преговорите, познаваме пазара на сватбени услуги и ще ви помогнем да получите най-доброто качество за определения бюджет. Ще ви консултираме и ще решим заедно кои са приоритетите ви за сватбения ден и ще отделим по-голям бюджет за тях.