Организирали сте сватбеното си тържество. Избрали сте локация, декоратор, фотограф и DJ. Разпределили сте всички задачи между шаферки, майки, стринки, лели и лелинчовци. Смятате, че всичко ще бъде наред. Забраните за провеждане на мероприятия свързани с извънредното положение объркват всичките си планове. Изнервяте се.  Отлагате сватбата си за 117 път.

Все пак идва мечтания ден и всичко върви добре, докато някой не зададе невинния въпрос – „В кого са пръстените“ ? Повярвайте, не искате го преживявате.

В следващите редове ще ви дадем няколко причини да се доверите на координатор в сватбения си ден.

Сватбеният координатор ще ви помогне в изготвянето на сценария за специалния ви ден или ще ви облекчи в изпълнението му, ако е прекалено натоварен и е невъзможно да бъде променен. Ще ви посъветва за потенциалните подводни камъни и как да ги заобиколите.

  Професионалният координатор ще облекчи гостите ви от напрежението на поставените задачи и ще им помогне да се насладят на сватбата, а не да се притесняват дали ще се справят добре с настаняването на гостите или с раздаването на подаръчетата. А вие няма да се притеснявате дали всички са запомнили кой, какво и кога трябва да свърши.

Представете си, че DJ-ият обявява първия танц, но младоженецът се е качил за малко до стаята, а фотографът е до колата си, за да вземе резервна батерия. Изглежда апокалипитчно и малко вероятно, но с професионален координатор комуникацията с всички подизпълнители и персонала в ресторанта няма да е ваше задължение. Координаторът ще се погрижи всички да са запознати със сватбения сценарий, всички да бъдат на правилното място в точното време.

Координаторът ще превърне потенциалните проблеми в подготовката и изникнали такива в последния момент в готови решения.

В деня преди сватбата имате ангажимент да доставите алкохола за събитието, а  в края на тържествтото да направите опис на останалия алкохол заедно с управителя на ресторанта. Изключителна досада. Какво по-облекчаващо от това някой друг да го свърши вместо вас и на следващия ден да върне неотворените бутилки на доставчика и да ви върне парите. Да! Правим и това!

При непредвидени спешни ситуации, като например – свършва бялото вино – винаги имате неупотребявал алкохол човек с шофьорска книжка, който да се погрижи за разрешаването на проблеми от подобно естество.

За да не се налага вие да викате такси на уморените ви леля и чичо, или да търсите изчезналите сервитьори, когато майката на булката има нужда от питие и още десетки други непредвидени ситуации, е хубаво да имате свой човек, на когото да разчитате.

Накратко – наемайки координатор на сватбения си ден, вие си купувате спокойствие, печелите довереник и можете спокойно да се забавлявате, без да мислите за дребните, досадни и – едновременно с това – изключително важни детайли.

Стартотвият ни пакет за сватбен координатор стартира от 380 лв. и включва:

• Изготвяне на сватбен сценариий или ревизия на вече съществуващия.
• Координиране на всички ритуали (венчавка, граждански или изнесен ритуал) в сватбения ден и грижа за наличието на всички нужни и предварително уговорени детайли.
• Грижа за подаръчетата за гостите и всички печатни материали (разполагане на табло за настаняване, менюта, картички с имената на гостите) в сватбения ден.
• Запознаване на всички подизпълнители с одобрения сценарий, съгласуването му с техни евентуални препоръки.
• Координация с всички подизпълнители за изпълнението на сценария в сватбения ден, включитело с управителя на ресторанта.
• Ангажираност от първия ритуал до 01:00.
• Закупуване и доставка на алкохола за сватбата, както и връщането му с oпция за обратно изкупуване.

За да си осигурите хладнокръвен професионалист за най-емоционалия ви ден, свържете се с нас на georgi@inannabg.com или 0889515484. 

Фотокредит Бони Бонев