Решили сте да ожените? За да стигнете до веселбата в ресторанта обаче, трябва да посетите някой от столичните ритуални домове, където да заявите пред  държавата, че желаете да сключите брак.

Много младоженци предпочитат в сватбения си ден да минат по тежкия път гражданско-църква- ресторант. Нашият съвет е ако държите на църковния брак да пропуснете посещението на ритуална зала в сватбения ден и  да го замените с изнесен ритуал в ресторанта. Основната причина да го направите е да не се натоварвате излишно на празничния си ден.

Представете си – грим, прическа, взимане на булка-ритуал в гражданското, снимки с гостите пред ритуалната зала, църква, фотосесия до пристигането в ресторанта. В най-добрия случай това са 4 часа пътуване, позиране, неясни атмосферни условия.  Предпоставки като пристигнете в ресторанта, за да се веселите,  да сте нервни, изморени и с развалени грим и прическа. Можете съвсем спокойно да подпишете с кумовете в някой делничен ден от седмицата преди сватбата, да пиете след  това по едно питие и да спестите на вас и на гостите еднa съботна автомобилна разходка из София.

Какъвто и вариант за сватбеното тържество да изберете, със сигурност информацията в тази статия и във втората част на Ритуалните домове в София, ще ви е повече от полезна.

За да стигнете до някоя от ритуалните зали в София първо трябва да минете през

 

Столичен дом за радостни обреди

Адрес: гр. София, ул. Пиротска 10, ет.2
Web site: www.sofia-svatbi.info
Телефон: 02/ 981 26 28

Столичен дом за радостни обреди на улица „Пиротска“ 10 е централното бюро, в което става записването на бъдещите младоженци.

Тук записвате час за избрана от вас ритуална зала. Трябва да носите задължително личните си карти и ясен план за сватбения ви ден.

 

За подробно описание на ритуалните зали в София, с включен Инанна рейтинг и препоръки, прочетете втората част на Ритуалните домове в София. Ако имате нужда от помощ при избора на ритуална зала, сватбен сценарий или цялостна организация на сватбата, ние от сватбена агенция Инанна с радост ще ви помогнем.