Мили младоженци, след като сте направили най-романтичното и запомнящо се предложение за брак, ви предлагаме няколко съвета за това как да оцелеете през сватбената организация и самия сватбен ден:

 Отделете време да поговорите с половинката си точно в кои организационни събития ще участвате и къде има нужда от вашето мнение и одобрение.  Направете си графика така, че да можете да поемете ангажиментите, за да си спестите обиди и разочарования от страна на бъдещата булка.

 Бъдете твърди – ако смятате, че не е необходимо да избирате цветята или пък роклите на шаферките не ви интересуват, заявете го от самото начало и се придържайте към позицията си.

 Започнете с избора на костюм няколко месеца преди сватбата. Не искате да се забърквате в ситуация, в която дамата на сърцето ви е избрала роклята си, а вие не знаете какво ще облечете.

 Хубаво е да координирате детайли от вашия имидж с този на половинката си – например цветовете на вратовръзката и букета, така ще се допълвате и ще изглеждате блестящо на големия ден.

 Относно брадата, гладко избръснатата кожа е най-подходяща за сватбеното тържество. Ако е възможно, не се бръснете няколко дни преди сватбата, а оставете този ритуал за няколко часа преди церемонията за най-гладък резултат без пъпчици и набола брада.

 В деня на сватбата се отпуснете и се наслаждавайте – това е вашия специален ден!

Ако предпочитате да оставите организацията на сватбата в ръцете на професионалист, ние от сватбена агенция Инанна с радост ще ви помогнем.