Няколко полезни съвета за планиране на сватбеното пътешествие на мечтите ви, при което не ви изненадват неприятно с големината на стаята, а се наслаждавате на специално отношение заради това, че сте младоженци.

 Винаги резервирайте спалня в хотелите – може да ви звучи тривиално, но в противен случай рискувате да спите на отделни легла с чисто новия си съпруг или съпруга, особено ако отивате на круиз.

 Не правете резервации за пътуване рано сутринта след сватбеното тържество.  Ако тръгнете вечерта или след няколко дни, ще си спестите зачервените очи и преумората на първите дни от почивката.

 Не пестете от цената на хотелската стая. Сега е момента да се наслаждавате на прекрасна морска гледка или на джакузи в стаята.  Сватбеното пътешествие е специално, похарчете малко повече, заслужава си.

 Все пак си определете бюджет за почивката. Разберете се предварително за какво няма да правите сметка и от какво можете да се откажете, например ако и двамата обичате масажи, инвестирайте в по-екзотични терапии, а спестете от парите за обяд или допълнителни екскурзии.

 Планирайте заедно. Това е пътешествие за двама, така че е добре да се разберете предварително за мечтани дестинации, начини на прекарване на свободното време, дължина на престоя и т.н. Когато само единия от вас планира, ще се чувства виновен ако нещо се обърка, а този който не е участвал в подготовката най-вероятно ще остане разочарован.

 Ако обичате да правите различни неща, планирайте и някакво време за самостоятелни занимания. Така и двамата ще се наслаждавате на нещо, което обичате, а след това ще има и какво да споделяте.

 Разказвайте, че току що сте се омъжили навсякъде – при направата на резервация в хотела, на самолетните билети, в ресторанта, в SPA центъра. Така увеличавате шансовете си за специално отношение и приятни изненади за младоженци.

 Поинтересувайте се от местните забележителности предварително и направете план какво и кога ще посетите. Така ще извлечете максимума от пътуването и ще разгледате най-пълноценно мястото, на което ще почивате.

 Отпуснете се и се забавлявайте! Сватбеното пътешествие е специален момент за вас и половинката ви. Насладете му се максимално!

Ако нямате време, енергия или желание да се занимавате с организацията на сватбеното пътешествие или имате нужда от цялостна организация на сватбата си,  ние от сватбена агенция Инанна с радост ще изслушаме изискванията ви и ще ви помогнем.