Преди да започнете обиколки по магазините, за да видите и пипнете сватбената рокля на мечтите си, обикновено си сверявате часовниците с уебсайтовете за рокли, нали? Ориентирате се за модерните тенденции, кройки, цветове, модели и материи. Ако се влюбите в някой модел, бихте могли да рискувате и да го поръчате онлайн или да го занесете на български моделиер с молба да ушие същия.

На какво да обърнете внимание, когато разглеждате рокли онлайн?

♥  Помислете за модел рокля, но не се ограничавайте, а разгледайте и кройки, за които никога не сте мислили, че ще носите. В нашата статия за типове сватбени рокли според фигурата и продължението на типовете сватбени рокли, ще разберете кои модели стоят добре на различните типове фигури и така ще можете да се ориентирате към няколко предпочитани.

 

♥  Обмислете цвета. Сватбената рокля обикновено е бяла, но има много вариации – слонова кост, бежово, златисто и т.н. Поговорете с приятелки кой оттенък е подходящ за вашия тен. Помислете и за темата и основните цветове на сватбата; можете да изберете рокля с акцент – панделка или цвете, който да подхожда на основния сватбен цвят и на аксесоарите на младоженеца и така да се получи чудесен завършен ансамбъл.

 

♥  Ако сте решили да купувате онлайн, защото съотношението цена / качество ви се струва примамливо, преди да поръчате, пробвайте моделът, на който сте се спряли в магазини за сватбени рокли от вашия град. Има бутици, които искат такса на брой пробвани рокли – подминете ги и изберете няколко магазина, които не са си повярвали чак толкова, за да се консултирате с продавачите или собствениците. Може, след като сте им показали снимка на мечтаната рокля, да се окаже, че те могат да я ушият на същата или по-ниска цена, като запазят качеството. Дори и да не ви предложат това решение, пак ще можете да се консултирате и да се видите в огледалото или в очите на приятелките си и да прецените дали избрания модел ви подхожда.

 

♥  Преди да поръчате, проверете всички детайли свързани с доставката – срок, цена за доставка до България, имате ли възможност за замяна ако размерът не е правилен и колко време ще отнеме това. Ако се затруднявате с тези подробности, но все пак искате да поръчате рокля онлайн, ние от сватбена агенция Инанна, можем да свършим това вместо вас.

 

Пожелаваме ви приятно разглеждане, пробване и избор на сватбена рокля. От опит знаем, че това е една от най-приятните части от организацията на сватбеното тържество.