Сватба в Санкт Петербург Пловдив сватбена агенция ИнаннаСлед обзора на повечето от популярните Софийски ресторанти за сватба, идва ред и на един Пловдивски. Първата ни сватба, която организирахме в Пловдив беше огромно предизвикателство по ред причини, но благодарение на професионалистите от Парк хотел Санкт Петербург нещата ни се получиха една идея по-лесно, отколкото бяхме предвидили

Местоположение: Инанна рейтинг 8/10– Много трудно габровец, живеещ в София, може да даде истински обективна  оценка на пловдивска локация, но ще се опитам . Хотелът се намира на много оживен булевард с лесен достъп. На 10 минути  с кола от Старият град и центъра.Големият му паркинг също е предимство. Инанна рейтинг- 8/10

Интериор: Инанна рейтинг 9/10 – Големият ресторант на хотела е на 2 нива и може да приюти над 500 гости, изключително представителен . Бизнес-ресторантът, където беше нашата сватба е с капацитет от 100 места, но ние го препоръчваме за около 80 души, предвид нетрадиционното му разпределение. Кeремидените му стени и червен мокет определено не позволяват много възможности при избора ви за цветове на декорацията, но определено придават аристократичен дух на ресторанта. Двата ресторантът имат и отделни входове, което помага по-лесното разделение на гостите при наличието на две сватби в един и същи ден.

Сватба в Санкт Петербург Пловдив сватбена агенция ИнаннаОбслужване: Инанна рейтинг 10+/10 – От момента, в който младоженците избраха локацията си за сватбеното тържество, комуникацията ми с ресторанта беше на безупречно ниво – всяка информация като менюта, план за разпределение на гостите и всякакви други дреболии, която ми беше необходима, я получавах своевременно . Отношението, което получих беше много професионално и кооперативно. В деня на сватбата с помощта на салонния управител подготвихме всички детайли по посрещането и welcome drink-a. Сервитьорите бяха безупречни.

Качество на храната: Инанна рейтинг 8/10 – Стандартните шопска салата и чушка бюрек бях последвани от възхитителни свински карета по балкански. Тортата, направена от сладкарите на хотела, събра толкова овации, колкото  Веско Маринов след концерт.

Съотношение количество /качество / цена: Инанна рейтинг 10/10 – Ако в другите пловдивски ресторанти са поне на половина толкова внимателни, отдадени и опитни в подготовката и представянето по време на сватбените тържества, определено пловдивските младоженци ще са в добри ръце. Споменах ли и страхотните отстъпки за нощувките за гостите на сватбата?

Общ Инанна рейтинг- 45+/50

Бихме ли го избрали за нашата сватба?

  • Тя – Да 
  • Той – Категорично да