Сватба в Ястребец Боровец сватбена агенция ИнаннаСлед Риу Правец в обзора на ресторантите продължаваме с  този на хотел Ястребец– перлата на к.к. Боровец

Местоположение: Инанна рейтинг 10/10 Комплексът е разположен на 60 км. от София в к.к. Боровец, непосредствено до пистите.  Изключително красиво място през всички годишни сезони. Бонус към красивото местоположение е прилежащият към хотела огромен парк– прекрасно място за изнесени церемонии и фотосесии.

Интериор: Инанна рейтинг 7/10 – Тъй като преди да видя хотела, бях разгледал предложеното банкетно споразумение, имах доста високи очаквания към мястото. Очаквания, които не бяха оправдани на 100%. Да, хубаво и уютно е, но определено  не е толкова въздействащо, колкото беше ценовото им предложение, което успяхме да коригираме в правилната посока.  Отделно от това, ресторантът не е най-подходящият за сватби. Препоръчваме единствено градината.

Обслужване: Инанна рейтинг 10/10 – Тъй като младоженците не живеят в страната, се налагаше да водим интензивна кореспонденция с  управителя на хотела. Отговорите му винаги бяха бързи и професионални. Всички желания на младоженците бяха посрещнати с нужните грижа и внимание. Готвачи, сервитьори, рецепционисти – без никакви забележки.

Качество на храната: Инанна рейтинг 10+/10 – Това беше първата ни сватба, на която храната беше сервирана на блок-маса. Имах известни съмнения дали ще се получи добре, не само като качество на храната, но и като организация. Съмнения, които бяха разсеяни със скоростта на гонена от лъв антилопа.  Всичко беше изключително вкусно, а опашката пред печеното агне успя да надмине по дължина дори кумското хоро.

Съотношение количество/качество/цена: Инанна рейтинг 8/10  – Високият ценови клас, в който е позициониран хотела, определно отговаря на качеството, което предлага. Ако имате и късмет с времето, както имахме и ние с Ели и Стефан, нищо не може да ви спре да имате едно прекрасно сватбено тържество.

Общ Инанна рейтинг- 45+/50

Бихме ли го избрали за нашето сватбено тържество?

  • Той– Да
  • Тя-Да