Риу Правец ресторант за сватба сватбена агенция Инанна
След като офицално окачихме обувките на пирона за този сватбен сезон е време за равносметка, анализи и коментари, с които се надяваме да сме полезни на всички наши читатели. В този дух, след хотел Витоша и Санкт Петербург, Пловдивресторант ГалантПарк хотел Берлинресторант България,ресторант Панорама от парк хотел Москваресторант Царско село и ресторант Метрополитън,  продължаваме с обзора на ресторантите, с които ни срещна изминалия сватбен сезон. Започваме с едно много модерно напоследък място – Риу Правец.

Местоположение: Инанна рейтинг 10/10– Комплексът е разположен на 65 км. от София, на входа на град Правец. Мястото е тихо и спокойно, а езерото и голф игрището допълват идиличната атмосфера на хотела. Зелените площи са много добре аранжирани и поддържани. Дърветата около езерото осигуряват добро скривалище от яркото слънце и отлично място за сватбени снимки.

Интериор: Инанна рейтинг 9.5/10 – Комплексът е направен с много средства и вкус. Усещането за лукс и висока класа ви грабва от фоайето пред  ецепция и лоби-бара,води ви до стаите и не ви напуска докато минавате по коридорите или просто се разхождате около езерото.  Залата, в която се случват сватбите е изключително просторна и стилна. Плочките около фонтана, обаче, се нуждаят от подмяна

Риу Правец ресторант за сватба сватбена агенция ИнаннаОбслужване: Инанна рейтинг (без да преувеличавам) 11/10 – От любезната и отзивчива Бояна от отдел продажби,  през управителя на хотела,  до момчетата от поддъжката и сервитьорите, всичко беше повече от отлично. Перфектно обучени, с внимание и такт, успяват да се справят с всяка ситуация.

Качество на храната: Инанна рейтинг 9/10 – Изборът на меню от страна на младоженците беше почти толкова добър, колкото и самата храна. Големи и много вкусни порции.

Съотношение количество/качество/цена: Инанна рейтинг 8/10  – Както можете да предположите, всички от гореспоменатите прекрасности струват доста скъпо. Но и, както всички знаем, безплатен обяд няма. Това, което остава неприятен вкус в устата, са безсмислено високата такса бушон, както и странната такса „разрязване на торта“

Общ Инанна рейтинг- 48.5/50

Бихме ли го избрали за нашето сватбено тържество:

  • Тя – Да
  • Той – Да