Продължаваме обзорните статии за подходящите ресторанти за сватба и след Царско село, ресторант Панорама  на парк хотел Москва и България ще ви представим един от новите софийски ресторанти – Метрополитън. Славата му на бизнес хотел го прави почти празен през уикендите. С други думи можете да вдигате шум на воля, без да има на кого да пречите.

♥ Местоположение: Инанна рейтинг 8/10 – За бизнес хотел, какъвто е Метрополитън, локацията му е повече от перфектна. По отношение на сватбените тържества, обаче, има какво да се желае. Отдалечен от църквите и ритуалните домове, но все пак Цариградско шосе си е Цариградско и от центъра в почивен ден ще стигнете за 10 минути.

♥ Интериор: Инанна рейтинг 8/10 – Хотелът още мирише на ново, ресторантът е с мокет, на 3 нива, което го прави както интересен, така и малко неудобен за гостите. Ако гостите ви за повече от 100, хората, седнали в края на най-горната редица, се чувстват малко извън тържеството, а тези на местата с гръб към дансинга имат нужда от масажист в края на тържеството, освен ако не са изключително гъвкави.

♥ Обслужване: Инанна рейтинг 10+/10 – Като всеки българин много ми се искаше да намеря недостатък, да измрънкам, да се оплача от нещо. Уви. От управителя през F&B мениджъра до сервитьорите – без никакви забележки. Отзивчивост, грижа за клиента, професионализъм.

♥ Качество на храната: Инанна рейтинг 8/10 – Вкусно, но не да си умреш за храната. Определено и изборът на младоженците за основно (пилешка пържола от бут) не бе дал поле за изява на готвачите. Топлото предястие беше страхотно- ризото с пиле завито във вкусна палачинка с билки.

♥ Съотношение количество / качество / цена: Инанна рейтинг 7/10 – Ценовият клас на ресторанта го поставя в графата среден към висок. Доброто обслужване обаче със сигурност няма да ви остави с лош вкус в устата. Получавате и апартамент за първата си брачна нощ, като и тортата е включена в цената на куверта. За сватба до 80 човека е чудесно място.

Общ Инанна рейтинг- 41+/50

Бихме ли го избрали за нашата сватба?
Тя Да
Той Не