Наред с пролетта и ранната есен, лятото е популярен сезон за провеждане на сватбени тържества. Ако сте се решили на лятна сватба, вижте нашите идеи за раздвижване на сватбените традиции.


Идея 1 – ярки цветове

Комбинирайте два ярки цвята – например любимите ни фуксия и оранжево. Комбинацията е готина, свежа, ярка и толкова лятна.

Идея 2 – нови теми

Класическите теми за летни сватби са градински или морски – можете да помислите и за нещо различно, с което да разнообразите лятната си сватба. Например, вместо да се опитвате да пресъздадете кой да е плаж, помислете за плаж, на който сте изкарали няколко романтични дни заедно с партньора си. Ако предпочитате планината, мислете в посока планинска местност. Друга идея за тема е да включите дестинацията, която сте планирали да посетите през медения си месец  – ако ще ходите в Тоскана, можете да използвате винена тема.

Идея 3 – плодова украса

Плодовата украса е особено актуална през лятото, когато плодовете са в изобилие. Можете да се спрете на плодове, които традиционно се отглеждат по българските земи като череши, кайсии или праскови или да помислите за нещо по-екзотично, например ананас. Разбира се, плодовете ще са само акцент в украсата, основната работа по красотата на мястото, на което ще проведете тържеството си, ще бъде свършена от цветята.


Идея 4 – свежа сватбена торта

Шоколадът ще си остане класика в тортите, но ако ще се омъжвате през лятото,  можете да дадете шанс на по-свежи комбинации като ягоди и сметана или да заложите на цитрусов крем. Освен тортата, можете да поднесете и десерт в типичен летен стил. А какво по-лятно-емблематично от сладоледа? Наемете хладилен камион  пълен със сладоледени изненади и ги сервирайте в края на партито, когато всички са уморени и нещо свежо ще им се стори чудесна идея.

Идея 5 – еко подаръчета

Те ще бъдат особено актуални ако сватбеното ви тържество е навън; така ще подсилите ефекта на природната красота, сред която се омъжвате. Можете да помислите например за билки от региона, в който провеждата тържеството. Ако ги направите като букетче и го вържете с панделка в основните цветове на тържеството, ще постигнете двоен ефект – подарявате нещо красиво и полезно.

Ако имате нужда от някой, с когото да споделяте и обмисляте идеи, някой, който да ви представя избори, да ви подкрепя и насърчава през целия процес на планиране на сватбеното тържество или някой, който да организира от ваше име, а вие само да преглеждате и одобрявате – попаднали сте на правилното място. Пишете ни или ни се обадете и ние от сватбена агенция Инанна с удоволствие ще се срещнем с вас, за да обсъдим как най-добре да подходим към сватбата ви.