След късите сватбени рокли, царствените букли, тематичните сватби и дантелата, ви представяме втората част от сватбените тенденции, както ние ги виждаме.

4. Блясък, блясък, блясък! Блясък в букета, в обувките, в роклята, в косата. Красив и атрактивен.

Бляскава сватбена рокля сватбена агенция ИнаннаСватбен букет с бляскави бижута сватбена агенция Инанна

Бляскави сватбени обувки сватбена агенция Инанна

3. Защо да е бяло? (или бялото е скучно) Роклите в различни тонове на розово, златно и бежово са подходящи за булки, на които искрящо бялото не подхожда на тена, харесват други цветове или искат да избягат от стандарта.

Бледо розови сватбени рокли сватбена агенция ИнаннаБледо бежови сватбени рокли сватбена агенция Инанна

2. Отдайте почит. Чудесен подход, при който младоженците съчетават традицията и тенденцията. Рокля по модел на традиционна сватбена дреха в семейството на булката или младоженецът, част от старинно бижу включено в сватбената огърлица или тиара, любим цвят на починалата баба на младоженецът включен в темиката и аксесоарите.

1. Изненадваща втора рокля. Класическа принцеса за церемонията и секси къса рокля за тържеството и танците. Красива бяла дантела за подписването и ретро рокля със стилизирани Айфелови кули за тържеството. С двете рокли ще можете да съчетаете желанието си за класическа тежка сватбена рокля с шлейф и удобството на късата рокля за танци и повече движение. Ще изненадате гостите (а защо не и младоженеца) с две различни визии и ще можете да изразите различни части от личността си.

Две сватбени рокли сватбена агенция Инанна

Ако сте разпознали мечтата си в една или повече от тези тенденции и имате нужда от някой, който да я организира заедно с вас, обадете ни се да поговорим и да изберем най-подходящият начин за сбъдването й.